Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

Αρχική > Πρόγραμμα > 2015 > Διήμερη πεζοπορική εκδρομή στην Ελατού Ορεινής Ναυπακτίας στις 10 - 11 Οκτωβρίου 2015
Διήμερη πεζοπορική εκδρομή στην Ελατού Ορεινής Ναυπακτίας στις 10 - 11 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί στη διήμερη πεζοπορική εκδρομή στην ΕΛΑΤΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ στις 10 - 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 με πεζοπορίες σε άγνωστες διαδρομές στην ορεινή Ναυπακτία με βάση το χωριό Ελατού.

Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η ημέρα, Σάββατο 10 Οκτωβρίου:

Αναχώρηση από Αθήνα στις 7:30 από Αγία Παρασκευή, (Ελληνογαλλικό Λύκειο) και στις 8:00 από Πεδίον Άρεως (άγαλμα Αθηνάς, Λ. Αλεξάνδρας). Για τυχόν ενδιάμεσες επιβιβάσεις το λεωφορείο ακολουθεί τη διαδρομή Λ. Μεσογείων – οδός Φειδιπείδου – Λ. Αλεξάνδρας – οδός Ιουλιανού – Σταθμός Λαρίσης - Λ. Καβάλας – Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου.

Άφιξη στην Ορεινή Ναυπακτία περίπου στις 12:30.
Εκκίνηση της πεζοπορίας στην κορυφογραμμή που χωρίζει την Ελατού από την Άνω Χώρα από το ξωκλήσι Άγιος Ιωάννης μέχρι την Ελατού, διάρκειας ~ 3 ½ ωρών.
Εναλλακτικά όσοι δεν επιθυμούν να πεζοπορήσουν θα επισκεφτούν με το λεωφορείο την Άνω Χώρα και επιστρέψουν επίσης με το λεωφορείο στην Ελατού.
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Ξεκούραση ή απογευματινός περίπατος στο γειτονικό ελατοδάσος του χωριού.
Δείπνο σε εστιατόριο του χωριού.

2η ημέρα, Κυριακή 11 Οκτωβρίου:

Μετακίνηση με το λεωφορείο στο σημείο εκκίνησης της πεζοπορίας στις 8:30π.μ.
Πεζοπορία στην κορυφογραμμή Ομάλια μέχρι την τοποθεσία Λάλκα. Διάρκεια πορείας ~ 4 ½ ώρες.
Εναλλακτικά όσοι δεν πεζοπορήσουν θα προωθηθούν με το λεωφορείο στην τοποθεσία Λάλκα και μπορούν να κάνουν μικρούς περιπάτους στο γειτονικό ελατοδάσος.
Γεύμα σε εστιατόριο στη Λάλκα ή στην Άνω Χώρα.
Αναχώρηση Αθήνα στις 16:00. Άφιξη περίπου στις 21:00

Το κόστος της συμμετοχής είναι 75 € το άτομο και περιλαμβάνει τις μετακινήσεις, τη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, τους οδηγούς της πεζοπορίας και το πληροφοριακό υλικό για τις περιοχές επίσκεψης.

Ελάχιστη συμμετοχή 12 άτομα και μέγιστη 18.

Η ΑΤΡΑΠΟΣ για τυχόν απρόβλεπτους παράγοντες, μπορεί να αλλάξει τον προορισμό κάποιας εκδρομής ή να ακυρώσει κάποια από αυτές αν δεν υπάρξει ικανοποιητική συμμετοχή.

Ο αρχηγός κάθε εκδρομής μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα της εκδρομής εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:
Χρήστος Φαλλιέρος: 6945808684 – Γιάννης Ζαχαρίας: 6937086670 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Share