Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

Μεταλλεία Λαυρίου την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Αγαπητοί φίλοι,

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί σε μια κοντινή έξοδο στην περιοχή της Λαυρεωτικής με πεζοπορία και επίσκεψη των χώρων των μεταλλείων και του ορυκτολογικού μουσείου, έτσι ώστε να κατανοήσουμε από την αρχαιότητα έως σήμερα τον σημαντικό ρόλο των μεταλλείων στην περιοχή της Αττικής. Στο τέλος των δραστηριοτήτων η ΑΤΡΑΠΟΣ θα προσφέρει γεύμα σε μορφή πικ-νικ, σε ωραίο πευκόφυτο σημείο της πεζοπορίας μας. Τέλος θα μετακινηθούμε με το λεωφορείο μας στο λιμάνι του Λαυρίου για να τελειώσουμε την ημέρα μας με καφέ στην θάλασσα.

Περισσότερα...
 
Πάρνωνας: Πλάτανος Κυνουρίας στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2019

Αγαπητοί φίλοι,

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί σε εκδρομή για την «επιστροφή στις ρίζες μας» και εξόρμηση στο αγαπημένο χωριό Πλάτανος Κυνουρίας στον Πάρνωνα. Διάσχιση του φαραγγιού της Ζαρμπάνιτσας και πεζοπορίες από το διπλανό χωριό Χάραδρος και προς τους καταρράκτες της Λεπίδας.

Περισσότερα...
 
26-27-28 Οκτωβρίου 2019: Κάτω Όλυμπος

Αγαπητοί φίλοι,

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί σε τριήμερο με πεζοπορικές περιπλανήσεις στην περιοχή του Κάτω Όλυμπου με κέντρο το παραδοσιακό χωριό Παλιός Παντελεήμονας. Πεζοπορίες προς τη λίμνη Κατή, την Άνω Σκοτίνα, την Καλλιπεύκη και στα χνάρια του εθνικού μονοπατιού Ο2 (Όλυμπος – Πήλιο). Συμμετοχή στην γιορτή ακτινιδίου στον Πυργετό, επίσκεψη στα οινοπαραγωγικά χωριά Ραψάνη και Κρανιά και το κάστρο του Πλαταμώνα. Διαμονή στην παραλία του Πλαταμώνα.

Περισσότερα...
 
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019: Αργολίδα - Σπήλαια Διδύμων - Σπήλαιο Φράχθι - Μονή Αυγού
Περισσότερα...
 
13-14 Ιουλίου 2019: Κάρυστος - Φαράγγι Αγίου Δημητρίου - Φαράγγι Δημοσάρι

Αγαπητοί φίλοι,

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί σε διήμερο πεζοπορικής περιήγησης στα φαράγγια Αγίου Δημητρίου και Δημοσάρι στην νότιο Εύβοια στην περιοχή γύρω από την Κάρυστο. Γνωριμία με την όμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη και επίσκεψη στα κυριότερα αξιοθέατα. Θαλάσσιο μπάνιο στις παραλίες Αγίου Δημητρίου και Καλιανών και στα νερά του πανέμορφου και δροσερού ρέματος του Δημοσάρη.

Περισσότερα...
 
30 Ιουνίου 2019: Νήσος Αγκρίστρι Σαρωνικού

Αγαπητοί φίλοι,

Το καλοκαίρι ήρθε απότομα με αρκετή ζέστη και βροχή! Η Ατραπός σας προτείνει μια έξοδο στο νησί Αγκίστρι (δίπλα στην Αίγινα) για μια εύκολη πεζοπορία και πολύ μπάνιο σ’ αυτό το καταπράσινο νησάκι του Αργοσαρωνικού.

Περισσότερα...
 
Νήσος Λευκάδα: Εκδρομή Αγίου Πνεύματος 15-16-17 Ιουνίου 2019
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 3