Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

13-14 Ιουλίου 2019: Κάρυστος - Φαράγγι Αγίου Δημητρίου - Φαράγγι Δημοσάρι

Αγαπητοί φίλοι,

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί σε διήμερο πεζοπορικής περιήγησης στα φαράγγια Αγίου Δημητρίου και Δημοσάρι στην νότιο Εύβοια στην περιοχή γύρω από την Κάρυστο. Γνωριμία με την όμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη και επίσκεψη στα κυριότερα αξιοθέατα. Θαλάσσιο μπάνιο στις παραλίες Αγίου Δημητρίου και Καλιανών και στα νερά του πανέμορφου και δροσερού ρέματος του Δημοσάρη.

Περισσότερα...
 
30 Ιουνίου 2019: Νήσος Αγκρίστρι Σαρωνικού

Αγαπητοί φίλοι,

Το καλοκαίρι ήρθε απότομα με αρκετή ζέστη και βροχή! Η Ατραπός σας προτείνει μια έξοδο στο νησί Αγκίστρι (δίπλα στην Αίγινα) για μια εύκολη πεζοπορία και πολύ μπάνιο σ’ αυτό το καταπράσινο νησάκι του Αργοσαρωνικού.

Περισσότερα...
 
Νήσος Λευκάδα: Εκδρομή Αγίου Πνεύματος 15-16-17 Ιουνίου 2019
Περισσότερα...
 
1 Ιουνίου: Εκδρομή Άνω Αλεποχώρι - Ψάθα

Αγαπητοί φίλοι,

η Ατραπός σας προσκαλεί σε μια πεζοπορική αναζήτηση του αρχαίου δρόμου, στο όρος Πατέρας, στη δυτική Αττική, από το χωριό Άνω Αλεποχώρι με κατάληξη στην παραλία της Ψάθας στην ανατολική άκρη του κορινθιακού κόλπου απέναντι από τις Αλκυονίδες νήσους.

Οδηγός της πεζοπορίας θα είναι ο αγαπητός φίλος της ΑΤΡΑΠΟΣ, κ. Σωτήρης Κόλλιας, ο οποίος θα μας κάνει τις απαραίτητες ενημερώσεις και τις ιστορικές αναδρομές.

Περισσότερα...
 
11-12 Μαΐου 2019 Ταϋγετος: Καταφύγιο - Κορυφή - Κουμουστά - Μονή Γόλας
Περισσότερα...
 
Εκδρομή Πάσχα 26-27-28-29 Απριλίου 2019: Βόλος - Βόρειο Πήλιο - Λίμνη Κάρλα
Περισσότερα...
 
Εκδρομή στην Αμπελιώνα Μεσσηνίας στις 13-14 Απριλίου 2019

ΕΚΔΡΟΜΗ 13 – 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΑΜΠΕΛΙΩΝΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Ναός Επικούρειου Απόλλωνα – Ανδρίτσαινα - Καρύταινα)

Αγαπητοί φίλοι,

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί σε πεζοπορικές περιπλανήσεις στη σκιά του ναού του Επικούρειου Απόλλωνα και του Λύκαιου όρους, στα ίχνη των πρόσφατα διαμορφωθέντων Apollotrails”, σε αναζήτηση του αρκαδικού μύθου για τον Δία, με βάση το πανέμορφο και δασοσκεπές χωριό Αμπελιώνα και τα γύρω χωριά. Γνωριμία με την ιστορική κωμόπολη της Ανδρίτσαινας, την αρχιτεκτονική της και την περίφημη βιβλιοθήκη της. Επίσκεψη και μικρή περιήγηση στην ιστορική Καρύταινα και το περίφημο φράγκικο κάστρο της.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2