Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

Φαράγγι Αγάλης (Εύβοια) την Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί για πεζοπορία σ’ ένα όμορφο φαράγγι, στην Εύβοια, που ανεβαίνει προς τη κορυφή της Δίρφης (1743 μ.), περνώντας μέσα από πολλούς, μικρούς αλλά αξιόλογους οικοτόπους. Η διαδρομή μέσα στο φαράγγι είναι εντυπωσιακή. Το μονοπάτι ελίσσεται όλο γοητεία ανάμεσα στις πανύψηλες και απόκρημνες βουνοπλαγιές, κάτω από την κορυφή της Δίρφης.

Αναλυτικό πρόγραμμα

Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 από Αγία Παρασκευή, (Ελληνογαλλικό Λύκειο) και στις 8:20 από Αμπελοκήπους (κόμβος Λ. Κηφισίας & Λ. Αλεξάνδρας).
Για τυχόν ενδιάμεσες επιβιβάσεις το λεωφορείο ακολουθεί τη διαδρομή Λ. Μεσογείων – οδός Φειδιπείδου – Λ. Κηφισίας – Εθνική οδός Αθηνών/Λαμίας.

Άφιξη στην αρχή της πεζοπορίας γύρω στις 10:30.

Διάρκεια πορείας: 1 ώρα από το κυνηγετικό καταφύγιο μέχρι την πηγή «Κράτια» και στην συνέχεια 2 ώρες  μέχρι το χωριό Αγ. Αθανάσιος (χωρίς τις στάσεις). Δυνατότητα επίσκεψης της σπηλιάς Βοιδοκλέφτρας (περίπου 30'-40').

Γεύμα σε εστιατόριο στο Αρτάκη στις 15:30.

Αναχώρηση για Αθήνα στις 17:30.
Επιστροφή περίπου στις 19:30.

Κόστος συμμετοχής 20€/άτομο και περιλαμβάνει τις μετακινήσεις με το λεωφορείο, διανομή έντυπου υλικού με πληροφορίες για την περιοχή της περιήγησης και τους οδηγούς της πεζοπορίας.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
Χρήστος Φαλλιέρος: 6945808684 – Γιάννης Ζαχαρίας: 6937086670 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Share