Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

Εξόρμηση στα Σελιανά Αιγείρας στις 12 και 13 Νοεμβρίου

Σελιανά Αιγείρας το Σάββατο και την Κυριακή 12 και 13 Νοεμβρίου 2016

Το χωριό Σελιάνα βρίσκεται βαθιά χωμένο σ’ ένα απροσδόκητα όμορφο και άγνωστο τοπίο της ορεινής Αιγιαλείας. Η διαμονή μας στο αγροτουριστικό – οικοτουριστικό – οικοπολιτισμικό κέντρο που έχει δημιουργηθεί εκεί, θα μας εισαγάγει στη φιλοσοφία των ανθρώπων που το δημιούργησαν. Επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο της Αιγείρας και πεζοπορίες στη γύρω περιοχή.

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα - 12 Νοεμβρίου

  • Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 από Αγία Παρασκευή, (Ελληνογαλλικό Λύκειο) και στις 8:30 από Λ. Αλεξάνδρας και (άγαλμα Αθηνάς, Λ. Αλεξάνδρας). Για τυχόν ενδιάμεσες επιβιβάσεις το λεωφορείο ακολουθεί τη διαδρομή Λ. Μεσογείων – οδός Φειδιπείδου – Λ. Αλεξάνδρας – Σταθμός Λαρίσης – Λ. Καβάλας
  • Άφιξη για την επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο της Αιγείρας περίπου στις 11:30.
  • Στη συνέχεια προώθηση με το λεωφορείο προς τα χωριά Αιγές και Μοναστήρι και μικρές στάσεις.
  • Πεζοπορία γύρω στις 13:30 διάρκειας ~ 2 ½ από το Μοναστήρι μέχρι το χωριό Σελιάνα.
  • Άφιξη στον αγροτουριστικό ξενώνα και τακτοποίηση στα δωμάτια γύρω στις 16:00. Περιήγηση στον ξενώνα και ενημέρωση γύρω από τις δράσεις του. Δείπνο στον ξενώνα.

2η ημέρα - 13 Νοεμβρίου

  • Πρωινό στον ξενώνα και εκκίνηση της πεζοπορίας στις 9:00 προς τα υψώματα πάνω από το χωριό που χωρίζουν την Αχαΐα από την Κορινθία. Διάρκεια περίπου 4 ώρες.
  • Φαγητό στον ξενώνα και αναχώρηση γύρω στις 16:00.
  • Στάση για καφέ στο παραλιακό Δερβένι και άφιξη στην Αθήνα γύρω στις 20:00.

Κόστος συμμετοχής 95€/άτομο και περιλαμβάνει τις μετακινήσεις με το λεωφορείο, τη διαμονή στον ξενώνα με πρωινό, δύο γεύματα (Σαββάτου βράδυ και Κυριακής μεσημέρι) και τους οδηγούς των πεζοποριών.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 20 άτομα.

Όλες οι πεζοπορίες είναι προαιρετικές. Ο αρχηγός της εκδρομής μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα της εκδρομής εφόσον κριθεί απαραίτητο για τυχόν απρόβλεπτους παράγοντες.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:

Χρήστος Φαλλιέρος: 6945808684 – Γιάννης Ζαχαρίας: 6937086670 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Share