Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 - ΚΑΡΥΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στην ετήσια συνάντησή της, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπως κάθε χρόνο παραδοσιακά στο αγαπημένο «στέκι» της τον ξενώνα «Αραχωβίτικα Καλύβια», στις Καρυές Λακωνίας στον Πάρνωνα.
Πεζοπορίες σε μονοπάτια γύρω από τις Καρυές, στα Karyatides Trails και τα γύρω χωριά.

Αναλυτικό πρόγραμμα

Κυριακή 14 Ιανουαρίου:

  • Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:00 από Αγία Παρασκευή, (Ελληνογαλλικό Λύκειο) και στις 7:30 από Πεδίον Άρεως – Άγαλμα Αθηνάς.
  • Για τυχόν ενδιάμεσες επιβιβάσεις το λεωφορείο ακολουθεί τη διαδρομή Λ. Μεσογείων – οδός Φειδιπείδου – Λ. Αλεξάνδρας – οδός Ιουλιανού – Σταθμός Λαρίσης – Λ. Καβάλας.
  • Άφιξη στις 11:00 στο χωριό Καρυές και εκκίνηση της πεζοπορίας διάρκειας ~3 ωρών με αρχή από το «Μονοπάτι των Βοσκών» από τα Karyatides trails (Νο 2), με κατάληξη στον ξενώνα «Αραχωβίτικα Καλύβια».  
  • Εναλλακτική πεζοπορία γνωριμίας με τις Καρυές στο «Μονοπάτι του χωριού» από τα Karyatides trails γύρω από το χωριό και στα σημαντικότερα αξιοθέατα και μετακίνηση μέχρι τον ξενώνα «Αραχωβίτικα Καλύβια».
  • Στις 15:00 γεύμα και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΤΡΑΠΟΣ.
  • Στις 18:30 αναχώρηση για Αθήνα.

Σας περιμένουμε!

Σημείωση:
Συνιστάται η χρήση μάσκας στο λεωφορείο.
Οι πεζοπορίες και όλες οι δραστηριότητες είναι προαιρετικές. Εναλλακτικά μπορούν να πραγματοποιηθούν μικρότερες πεζοπορίες που θα σχεδιαστούν επί τόπου.
Οι πεζοπορίες και γενικότερα το πρόγραμμα θα εξαρτηθούν από τις καιρικές συνθήκες, τη δυναμική, όπως πάντα… τη διάθεση της ομάδας!!! και ενδέχεται να τροποποιηθούν ελαφρώς.
Υπενθυμίζεται επίσης ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό σε ρουχισμό και υπόδηση και ότι θα πρέπει να βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση για τις ανάγκες της πεζοπορίας.

Κόστος συμμετοχής: 40€/άτομο και περιλαμβάνει τις μετακινήσεις με το λεωφορείο, το γεύμα της Κυριακής, τη διανομή έντυπου υλικού με πληροφορίες για τις περιοχές της περιήγησης και τους οδηγούς της πεζοπορίας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Χρήστος Φαλλιέρος: 6945808684, Γιάννης Ζαχαρίας: 6937086670 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Share