Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

Προτάσεις Ατραπός

Παραδοσιακός αγροτουριστικός Ξενώνας "Τα Καλύβια" στις Καρυές Λακωνίας
Υπεύθυνη: Μαρία Μπακιρτζή
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6972252945, 2731095703
Fax: 2731092405
E-Mail / Website:
[email protected]
www.arachovitika-kalyvia.gr

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 22 επισκέπτες συνδεδεμένους
03.jpg
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 21 Μάρτιος 2015 16:47

16-karyes

Share
 

Προγραμματισμένες επερχόμενες δράσεις

flag frActions programmées à venir


ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

17 – 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ – ΘΕΡΜΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
(Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 7 Νοεμβρίου)

Επίσκεψη και πεζοπορία στη λίμνη Τριχωνίδας, τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας και τους καταρράκτες Μοκιστιάνου στο χωριό Αγία Σοφία. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Θέρμου και το αρχαιολογικό μουσείο.

2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ: ΠΛΑΤΑΙΕΣ - ΒΙΛΙΑ

Μετά μια επίσκεψη στο πολύ αξιόλογο αρχαιολογικό μουσείο Θήβας θα ακολουθήσει πεζοπορική διάσχιση από πρωτότυπη και άγνωστη διαδρομή με αφετηρία τις ιστορικές Πλαταιές, προς τις Ερυθρές (Κριεκούκι) μέχρι τα Βίλια (Ειδυλλία).

16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΛΙΚΩΝΑΣ: ΧΩΡΙΟ ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

Πεζοπορία σε τμήμα της αρχαίας Ευχυδίας Οδού στον Ελικώνα, το  όρος των Μουσών, από το ομώνυμο χωριό Ελικώνας μέχρι το χωριό Αγία Άννα. Κατάληξη στη τοποθεσία Αρβανίτσα για ξεκούραση και φαγητό.

22 – 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: ΦΛΩΡΙΝΑ –ΚΑΣΤΟΡΙΑ –ΠΡΕΣΠΕΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ
(Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 18 Νοεμβρίου)

Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση με περιπλανήσεις περιηγήσεις και πεζοπορίες στην περιοχή γύρω από τη Φλώρινα, τις λίμνες Πρέσπες και το όρος Βαρνούντα. Επισκέψεις και γνωριμία με την Καστοριά και το Νυμφαίο και πεζοπορία στο όρος Βίτσι.

Ολόκληρο το πρόγραμμα Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η «ΑΤΡΑΠΟΣ» στην προσπάθειά της να βελτιώσει την ποιότητα των περιηγήσεων που διοργανώνει στην ελληνική ύπαιθρο, προγραμμάτισε εκδρομές που πρόθεση έχουν να καλύψουν ποικίλα ενδιαφέροντα και να δώσουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερα μέλη και φίλους της. Το πνεύμα που διακρίνει τις εκδρομές της παραμένει πάντα η βαθύτερη προσέγγιση και η καλύτερη γνωριμία με τις περιοχές και τους τόπους επίσκεψης. Για το σκοπό αυτό η πεζοπορία είναι η βάση των εκδρομών της, ως ο καλύτερος τρόπος για αμεσότερη επαφή με τη φύση, την ιστορία, τους ανθρώπους και γενικότερα το περιβάλλον του χώρου των περιηγήσεών της. Οι πεζοπορίες συνδυάζονται πάντα με επισκέψεις σε αρχαιολογικούς, ιστορικούς, πολιτισμικού ή περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος χώρους. Οι επισκέψεις αυτές συνοδεύονται από την παροχή των κατάλληλων πληροφοριών, με έντυπα ή άλλο υλικό, που έχουν συγκεντρωθεί από την «ΑΤΡΑΠΟΣ» και ξεναγήσεις από ειδικούς ανάλογα την περίπτωση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για την ενημέρωση του αναλυτικού προγράμματος κάθε εκδρομής, μπορείτε να επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο της ΑΤΡΑΠΟΣ ή να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΑΤΡΑΠΟΣ.

Η ΑΤΡΑΠΟΣ για τυχόν απρόβλεπτους παράγοντες, μπορεί να αλλάξει τον προορισμό κάποιας εκδρομής ή να ακυρώσει κάποια από αυτές αν δεν υπάρξει ικανοποιητική συμμετοχή.

Ο αρχηγός κάθε εκδρομής μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα της εκδρομής εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής εξασφαλίζει την επιτυχία της εκδρομής. Για τις πολυήμερες εκδρομές πεζοπορίας τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής.

Πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδρομών και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6945 808 684, 2610 327 346 (Χρήστος),  6937 086 670 (Γιάννης) και στα e-mail: [email protected], [email protected]

Το πρόγραμμα και στον διαδικτυακό τόπο: www.atrapos.com

ΑΤΡΑΠΟΣ • Ορεινός Εναλλακτικός Τουρισμός
ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ 197 26222 ΠΑΤΡΑ,
ΤΗΛ. / FAX: 2610327346, ΚΙΝ:6945808684

Région de Porto Germeno