Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

Προτάσεις Ατραπός

Παραδοσιακός αγροτουριστικός Ξενώνας "Τα Καλύβια" στις Καρυές Λακωνίας
Υπεύθυνη: Μαρία Μπακιρτζή
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6972252945, 2731095703
Fax: 2731092405
E-Mail / Website:
arachovitikakalivia@gmail.com
www.arachovitika-kalyvia.gr

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 49 επισκέπτες συνδεδεμένους
11.jpg
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 21 Μάρτιος 2015 17:01

Οι χάρτες "Ορεινές ποδηλατικές διαδρομές στο Νομό Αχαΐας" σχεδιάστηκαν για το πρόγραμμα WBB - Wander By Bicycle και καλύπτουν το Λόφο Μονοδενδρίου, το όρος Μόβρης και τη διαδρομή Καλάβρυτα-Βραχνί.

17-wbb-A

17-wbb-B

Share
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 21 Μάρτιος 2015 17:11
 

Προγραμματισμένες επερχόμενες δράσεις

21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΚΡΟΚΟΡΙΝΘΟΣ

Επίσκεψη με ξενάγηση στον σημαντικότατο αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου και τον Ακροκόρινθο. Πεζοπορία από την Αρχαία Κόρινθο μέχρι τον Ακροκόρινθο, και στη γύρω περιοχή (Πενταδάκτυλος).

3 – 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΚΑΡΥΕΣ ΠΑΡΝΩΝΑ

Η «ΑΤΡΑΠΟΣ» και κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίττα της για το 2018 στο χωριό Καρυές στον Πάρνωνα. Διήμερη πεζοπορική εξόρμηση με πεζοπορίες, μαθήματα γιόγκα και εθελοντικό καθαρισμό μονοπατιού.

11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΑΣΤΡΟ ΓΛΑ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ – ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ

Επίσκεψη στο μυκηναϊκό κάστρο του Γλα στην Κωπαΐδα και τον αρχαίο τάφο του Μίνωα στον Ορχομενό. Επίσκεψη στη Λιβαδειά και την περιοχή της Κρύας.

17 – 18 – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΝΗΣΟΣ ΥΔΡΑ

Συμμετοχή στο Υδραίικο αποκριάτικο καρναβάλι και γνωριμία με το ιστορικό νησί με πεζοπορίες στα μονοπάτια που οδηγούν στα μοναστήρια και τις απόμακρες γωνιές της. Περιηγήσεις στα σοκάκια και τις γειτονιές της χώρας με τα υπέροχα αρχοντικά.

4 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΣΤΥΡΑ ΔΡΑΚΟΣΠΙΤΑ

Πεζοπορικές αναζητήσεις στα Δρακόσπιτα των Στύρων της Εύβοιας και την Αρχαία Ακρόπολη (Αρμένων) που στέκεται επιβλητικά στην κορυφή λόφου πάνω από τον οικισμό.

18 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Πεζοπορική διάσχιση του Παρνασσού κατά μήκος του διεθνούς μονοπατιού Ε4 μέσα από ελατοσκέπαστα δάση από το χωριό Αγόριανη μέχρι το οροπέδιο στα Καλύβια και το Κωρύκειο Άντρο.

24 – 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΥΠΑΤΗ ΛΑΜΙΑΣ

Πεζοπορικές περιηγήσεις την περιοχή των θερμών λουτρών της Υπάτης στο όρος Οίτη κοντά στη Λαμία. Επισκέψεις στις θερμές πηγές της περιοχής των Θερμοπυλών.

6 – 7 – 8 – 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΠΑΣΧΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ

Πασχαλινές περιπλανήσεις και πεζοπορίες στην περιοχή γύρω από τις λίμνες Πρέσπες. Επισκέψεις και γνωριμία με τις πόλεις Καστοριά, Φλώρινα και το Νυμφαίο.

Ολόκληρο το πρόγραμμα Ιανουάριος-Μάρτιος 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η «ΑΤΡΑΠΟΣ» στην προσπάθειά της να βελτιώσει την ποιότητα των περιηγήσεων που διοργανώνει στην ελληνική ύπαιθρο, προγραμμάτισε εκδρομές που πρόθεση έχουν να καλύψουν ποικίλα ενδιαφέροντα και να δώσουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερα μέλη και φίλους της. Το πνεύμα που διακρίνει τις εκδρομές της παραμένει πάντα η βαθύτερη προσέγγιση και η καλύτερη γνωριμία με τις περιοχές και τους τόπους επίσκεψης. Για το σκοπό αυτό η πεζοπορία είναι η βάση των εκδρομών της, ως ο καλύτερος τρόπος για αμεσότερη επαφή με τη φύση, την ιστορία, τους ανθρώπους και γενικότερα το περιβάλλον του χώρου των περιηγήσεών της. Οι πεζοπορίες συνδυάζονται πάντα με επισκέψεις σε αρχαιολογικούς, ιστορικούς, πολιτισμικού ή περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος χώρους. Οι επισκέψεις αυτές συνοδεύονται από την παροχή των κατάλληλων πληροφοριών, με έντυπα ή άλλο υλικό, που έχουν συγκεντρωθεί από την «ΑΤΡΑΠΟΣ» και ξεναγήσεις από ειδικούς ανάλογα την περίπτωση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για την ενημέρωση του αναλυτικού προγράμματος κάθε εκδρομής, μπορείτε να επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο της ΑΤΡΑΠΟΣ ή να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΑΤΡΑΠΟΣ.

Η ΑΤΡΑΠΟΣ για τυχόν απρόβλεπτους παράγοντες, μπορεί να αλλάξει τον προορισμό κάποιας εκδρομής ή να ακυρώσει κάποια από αυτές αν δεν υπάρξει ικανοποιητική συμμετοχή.

Ο αρχηγός κάθε εκδρομής μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα της εκδρομής εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής εξασφαλίζει την επιτυχία της εκδρομής. Για τις πολυήμερες εκδρομές πεζοπορίας τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής.

Πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδρομών και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6945 808 684, 2610 327 346 και στα e-mail: atrapos@atrapos.com, atrapos96@gmail.com.

Το πρόγραμμα και στον διαδικτυακό τόπο: www.atrapos.com

ΑΤΡΑΠΟΣ • Ορεινός Εναλλακτικός Τουρισμός
ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ 197 26222 ΠΑΤΡΑ,
ΤΗΛ. / FAX: 2610327346, ΚΙΝ:6945808684