Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

Αρχική > Συμμετοχή
Συμμετοχή

atraposΓια την ενημέρωση του αναλυτικού προγράμματος κάθε εκδρομής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ”ΑΤΡΑΠΟΣ”, που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας. Εναλλακτικά μπορείτε να γραφείτε στην ενημερωτική μας λίστα ώστε να λαμβάνετε έγκαιρα ειδοποιήσεις σχετικά με το πρόγραμμα της "ΑΤΡΑΠΟΣ".

Γενικοί Κανόνες της ΑΤΡΑΠΟΣ:

  • Εκτός των εκδρομών του προγράμματος είναι πιθανόν να πραγματοποιηθούν εκδρομές σε περιόδους διακοπών (Χριστούγεννα, Πάσχα) καθώς επίσης και αργιών (Καθαρά Δευτέρα) (με προορισμό εντός Ελλάδας).
  • Η “ΑΤΡΑΠΟΣ”, για τυχόν απρόβλεπτους παράγοντες, μπορεί να αλλάξει τον προορισμό κάποιας εκδρομής ή να ακυρώσει κάποια από αυτές αν δεν υπάρξει ικανοποιητική συμμετοχή.
  • Για κάθε αλλαγή θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση.
  • Ο αρχηγός κάθε εκδρομής μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα της εκδρομής εφόσον κριθεί απαραίτητο.
  • Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής εξασφαλίζει την επιτυχία της εκδρομής.
  • Για τις πολυήμερες εκδρομές πεζοπορίας τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής.

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6945808684 και ώρες 6 - 10 μ.μ. καθώς και στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

bullet Μετάβαση στη σελίδα επικοινωνίας

bullet Εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα

bullet Όροι συμμετοχής

Share