Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

Αρχική > Πρόγραμμα
Πρόγραμμα δραστηριοτήτων

atraposΤο πρόγραμμα των πεζοπορικών εκδρομών περιλαμβάνει παλιούς και νέους προορισμούς με εύκολες ή δύσκολες κατά περίπτωση διαδρομές. Η πεζοπορία παραμένει για μας ο καλύτερος τρόπος για βαθύτερη επαφή και γνωριμία με την περιοχή επίσκεψης.

Οι πεζοπορίες είναι σε γενικές γραμμές εύκολες και προσιτές σε, όσο το δυνατόν, περισσότερο κόσμο. Κατά παράδοση, δίνεται τη δυνατότητα εναλλακτικών επιλογών σε εκείνους, που δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν το πεζοπορικό πρόγραμμα. Σε όλες τις διήμερες εκδρομές το πρόγραμμα αποτελείται συνήθως από μία εύκολη ή μέτρια πεζοπορία τη μία μέρα και από μία μέτρια ή δύσκολη την επόμενη.

Η πραγματοποίηση των εκδρομών γίνεται με την κατάλληλη υποστήριξη (οδηγός, μεταφορές ανθρώπων και αποσκευών, επιλεγμένα καταλύματα) και τη γνωστή και καταξιωμένη ποιότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα της 'ΑΤΡΑΠΟΣ'.

Η ΑΤΡΑΠΟΣ, προτείνει επιλεγμένους προορισμούς και προτάσεις εξορμήσεων για την αμέσως προσεχή περίοδο. Δείτε τις λεπτομέρειες για το νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτωντης 'Ατραπός' για το έτος 2010. Τέλος, μπορείτε μέσα από τη σελίδα μας να δείτε παλαιότερους προορισμούς, με φθίνουσα χρονολογική σειρά, που έχουν πραγματοποιηθεί από την ΑΤΡΑΠΟΣ.

 

bullet Δείτε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της ΑΤΡΑΠΟΣ για το έτος 2011 !

bullet Επεξηγήσεις των συντομογραφιών που θα βρείτε στις λεπτομέρειες των εκδρομών:

Ενδιαφέροντα Βαθμός δυσκολίας
(Α) Αρχαιολογικό (Ε) Εύκολες
(Ι) Ιστορικό (Μ) Μέτριες
(Π) Περιβαλλοντικό (Δ) Δύσκολες
(ΠΟ) Πολιτισμικό
(ΑΓ) Αγροτουριστικό
(Φ) Φυσιολατρικό
(ΑΡ) Αρχιτεκτονικό
(Θ) Θρησκευτικό

 

 

Share