Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

Προτάσεις Ατραπός

Παραδοσιακός αγροτουριστικός Ξενώνας "Τα Καλύβια" στις Καρυές Λακωνίας
Υπεύθυνη: Μαρία Μπακιρτζή
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6972252945, 2731095703
Fax: 2731092405
E-Mail / Website:
[email protected]
www.arachovitika-kalyvia.gr

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 27 επισκέπτες συνδεδεμένους
13.jpg
Σάββατο, 21 Μάρτιος 2015 16:47

16-karyes

Share
 

Προγραμματισμένες επερχόμενες δράσεις

flag frActions programmées à venir

Αγαπητοί φίλοι, επιτέλους έφθασε ο καιρός να βρεθούμε ξανά!

Οι εκδρομές της περιόδου αυτής διοργανώνονται φυσικά κάτω από την πίεση των εξελίξεων γύρω από την πανδημία του Covid-19. Γι αυτό και η οργάνωσή τους θα γίνεται ανάλογα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους περιορισμούς που θα ισχύουν κάθε φορά, ειδικά για τις μετακινήσεις με το λεωφορείο. Για κάθε εκδρομή θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση και ενημέρωση. Για τους ίδιους λόγους περιορίσαμε στο ελάχιστο τις διήμερες εκδρομές και επικεντρωθήκαμε στις μονοήμερες.

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2021. Η «ΑΤΡΑΠΟΣ» στην προσπάθειά της να βελτιώσει την ποιότητα των περιηγήσεων που διοργανώνει στην ελληνική ύπαιθρο, προγραμμάτισε εκδρομές που πρόθεση έχουν να καλύψουν ποικίλα ενδιαφέροντα και να δώσουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερα μέλη και φίλους της. Το πνεύμα που διακρίνει τις εκδρομές της παραμένει πάντα η βαθύτερη προσέγγιση και η καλύτερη γνωριμία με τις περιοχές και τους τόπους επίσκεψης. Για το σκοπό αυτό η πεζοπορία είναι η βάση των εκδρομών της, ως ο καλύτερος τρόπος για αμεσότερη επαφή με τη φύση, την ιστορία, τους ανθρώπους και γενικότερα το περιβάλλον του χώρου των περιηγήσεών της. Οι πεζοπορίες συνδυάζονται πάντα με επισκέψεις σε αρχαιολογικούς, ιστορικούς, πολιτισμικού ή περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος χώρους. Οι επισκέψεις αυτές συνοδεύονται από την παροχή των κατάλληλων πληροφοριών, με έντυπα ή άλλο υλικό, που έχουν συγκεντρωθεί από την «ΑΤΡΑΠΟΣ» και ξεναγήσεις από ειδικούς ανάλογα την περίπτωση.

 


ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΑΪΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021

23 ΜΑΪΟΥ

ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΟΡΟΣ
Πεζοπορία στο Αρκουδόρεμα στην καρδιά του Μαινάλου, από το χωριό Πιάνα μέχρι το Λιμποβίσι, το λινό των Κολοκοτρωναίων, τιμώντας επ’ ευκαιρία τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΟΡΗ
Πεζοπορική διάσχιση των Γερανείων με καταπληκτική θέαση του Κορινθιακού και Αργοσαρωνικού κόλπου, τον ισθμό της Κορίνθου, τα βουνά της δυτικής Αττικής και της Κορινθίας με κατάληξη το χωριό Πίσια.
13 ΙΟΥΝΙΟΥ Όμορφη και άγνωστη πεζοπορία στα παράλια του Σαρωνικού κόλπου στην Κορινθία. Διαδρομή από το χωριό Κατακάλι μέσα στο πευκοδάσος της Μπότιζας και θαλάσσιο μπάνιο στις παραλίες Λυχνάρι και Φραγκολίμανο.
19  - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
ΚΥΝΟΥΡΙΑ – ΤΣΑΚΩΝΙΑ ΛΕΩΝΙΔΟ - ΠΟΥΛΗΘΡΑ (Δηλώσεις συμμετοχής έως 12/6)
Τριήμερο πεζοπορίας στη νότια Τσακωνιά και γνωριμίας με τα χωριά Τυρός, Πέρα Μέλανα, Λεωνίδιο, Πούληθρα με θαλάσσια μπάνια σε γνωστές και άγνωστες παραλίες του Μυρτώου πελάγους, όπως ο Φωκιανός.
3 – 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΝΕΜΟΥΤΑΣ
Διήμερο πεζοπορικής εξερεύνησης με μπάνιο στους καταρράκτες και τις μικρές λίμνες του ποταμού Ερυμάνθου κοντά στο χωριό Νεμούτα της Ηλείας.
17 – 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ
Εβδομάδα καλοκαιρινών διακοπών στο νησί της Χίου. Πεζοπορίες στην ενδοχώρα και ανάμεσα στα χωριά του νησιού με ξεναγήσεις στα αξιοθέατα του νησιού και μπάνια στις καλύτερες παραλίες.

Ολόκληρο το πρόγραμμα Μάιος - Αύγουστος 2021

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εκτός των παραπάνω εκδρομών προγραμματίζουμε και μια εξόρμηση στο εξωτερικό και η επιλογή μας αυτή τη φορά είναι το Μαρόκο. Ο χρονικός προσδιορισμός για την πραγματοποίηση της είναι το τέλος Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου με διάρκεια 15 ημέρες περίπου. Το πρόγραμμα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και φυσικά για την υλοποίηση της εκδρομής, πολλά θα εξαρτηθούν από τη εξέλιξη των υγειονομικών δεδομένων. Σύντομα θα στείλουμε πληροφορίες σχετικά με αυτή την εξόρμηση.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ

Το πρόγραμμα των προορισμών και των ημερομηνιών των εκδρομών είναι κι αυτό υπό διαμόρφωση αλλά σίγουρα θα πραγματοποιηθούν: μία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 19-21 Ιουνίου, μία το Ιούλιο στο Αιγαίο και μία στο Ιόνιο τον Αύγουστο. Για τις εκδρομές ιστιοπλοΐας θα πρέπει να επικοινωνείτε απευθείας με τον Κώστα στο τηλέφωνο 6976412480.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα για το τελευταίο τετράμηνο του 2020. Η «ΑΤΡΑΠΟΣ» στην προσπάθειά της να βελτιώσει την ποιότητα των περιηγήσεων που διοργανώνει στην ελληνική ύπαιθρο, προγραμμάτισε εκδρομές που πρόθεση έχουν να καλύψουν ποικίλα ενδιαφέροντα και να δώσουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερα μέλη και φίλους της. Το πνεύμα που διακρίνει τις εκδρομές της παραμένει πάντα η βαθύτερη προσέγγιση και η καλύτερη γνωριμία με τις περιοχές και τους τόπους επίσκεψης. Για το σκοπό αυτό η πεζοπορία είναι η βάση των εκδρομών της, ως ο καλύτερος τρόπος για αμεσότερη επαφή με τη φύση, την ιστορία, τους ανθρώπους και γενικότερα το περιβάλλον του χώρου των περιηγήσεών της. Οι πεζοπορίες συνδυάζονται πάντα με επισκέψεις σε αρχαιολογικούς, ιστορικούς, πολιτισμικού ή περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος χώρους. Οι επισκέψεις αυτές συνοδεύονται από την παροχή των κατάλληλων πληροφοριών, με έντυπα ή άλλο υλικό, που έχουν συγκεντρωθεί από την «ΑΤΡΑΠΟΣ» και ξεναγήσεις από ειδικούς ανάλογα την περίπτωση.

Οι εκδρομές της περιόδου αυτής διοργανώνονται φυσικά κάτω από την πίεση των εξελίξεων γύρω από την πανδημία του Covid-19. Γι αυτό και η οργάνωσή τους θα γίνεται ανάλογα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους περιορισμούς που θα ισχύουν κάθε φορά, ειδικά για τις μετακινήσεις με το λεωφορείο. Για κάθε εκδρομή θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση και ενημέρωση. Για τους ίδιους λόγους περιορίσαμε στο ελάχιστο τις διήμερες εκδρομές και επικεντρωθήκαμε στις μονοήμερες. Τέλος σχεδιάζουμε την χριστουγεννιάτικη εξόρμηση, πλην όμως δεν την ανακοινώνουμε ακόμη περιμένοντας να δούμε τις εξελίξεις στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδρομών και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6945808684 (Χρήστος), 6937086670 (Γιάννης)
Ειδικά για τις ιστιοπλοϊκές εκδρομές 6976412480 (Κώστας) και στα e-mail: [email protected], [email protected]

ΑΤΡΑΠΟΣ • Ορεινός Εναλλακτικός Τουρισμός
ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ 197 26222 ΠΑΤΡΑ,
ΤΗΛ. / FAX: 2610327346, ΚΙΝ:6945808684