Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

10 Δεκεμβρίου 2023 - Όρος Ζήρεια - Φαράγγι Φλαμπουρίτσας

Η Ατραπός σας προσκαλεί σε πεζοπορία στη Ζήρεια ή Κυλλήνη από το οροπέδιο και το χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας και το Σπήλαιο του Ερμή προς τη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας μέχρι τη μονή του Αγίου Βλασίου πάνω από το χωριό Τρίκαλα.

Περισσότερα...
 
Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση 23-26 Δεκεμβρίου, ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση - περιήγηση στο νομό Καρδίτσας και τις τεχνητές λίμνες Σμοκόβου και Πλαστήρα. Πεζοπορία και λουτροθεραπεία σε στα ιαματικά λουτρά Σμοκόβου και πεζοπορίες γύρω από τη λίμνη Πλαστήρα σε ορειβατικά μονοπάτια στα βουνά των Αγράφων γύρω από τη λίμνη Μέγδοβα ή Πλαστήρα. Διαμονή στην Καρδίτσα.

Περισσότερα...
 
25 – 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΓΚΙΩΝΑ: ΑΜΦΙΣΣΑ - ΠΡΟΣΗΛΙΟ - ΒΙΝΙΑΝΗ

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί στην πεζοπορική διάσχιση τμήματος των νοτιοανατολικών πλαγιών της Γκιώνας από την Άμφισσα μέχρι το χωριό Προσήλιο κοντά στην Βίνιανη, στα ίχνη του πρόσφατα δημιουργημένου μονοπατιού Pindus trail, μιας διαδρομής που θα ενώνει τις Πρέσπες με τους Δελφούς. Πεζοπορία επίσης στο «Μυωνικό μονοπάτι» από ακρόπολη Μυωνίας στην Αγία Ευθυμία Ιτέας μέχρι την ακρόπολη της Άμφισσας.

Περισσότερα...
 
Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 - ΟΡΟΣ ΚΝΗΜΙΔΑ

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί σε πεζοπορία στο όρος Κνημίδα πάνω από τα Καμένα Βούρλα. Προαιρετική ανάβαση στην κορυφή Τσερνέκι και κατάληξη στο χωριό Καρυά.

Περισσότερα...
 
28 - 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023: Όρος Ερύμανθος - Άνω Βλασία Αχαΐας

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί σε διήμερη εκδρομή με πεζοπορική προσέγγιση για μια πρώτη  γνωριμία με το όρος Ερύμανθος και με ιστορική και πολιτιστική περιήγηση στην πόλη της Πάτρας.

Πεζοπορία στο εθνικό μονοπάτι 31 (Πάτρα – Αρχαία Ολυμπία) γνωστό και ως μονοπάτι του Παυσανία, στην περιοχή της Αχαΐας και το χωριό Άνω Βλασία.

Περιήγηση με αστική πεζοπορία ανακάλυψης και αποκάλυψης της ιστορικής και όμορφης πόλης της Πάτρας με επίσκεψη και ξενάγηση σε όλα τα ενδιαφέροντα μνημεία της και το αρχαιολογικό μουσείο.

Περισσότερα...
 
Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023: ΜΑΙΝΑΛΟ: ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ - ΛΑΓΚΑΔΙΑ

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί στην πεζοπορική εξόρμηση στo τμήμα Βαλτεσινίκο - Λαγκάδια του Mainalon trail.

Συνέχεια και την ολοκλήρωση της πεζοπορικής μας εξερεύνησης του πιστοποιημένου μονοπατιού Mainalon Trail στην καρδιά του Μαινάλου, με πεζοπορία ανάμεσα στα χωριά Βαλτεσινίκο και Λαγκάδια. 

Παράλληλη ενημέρωση για τη δημιουργία του Mainalon Trail, τη σήμανση και τη συντήρηση του.

Περισσότερα...
 
30 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου, Πάρνωνας: Άνω Δολιανά Κυνουρίας (μανιταρογνωσία)

ΠΑΡΝΩΝΑΣ: ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ (ΜΑΝΙΤΑΡΟΓΝΩΣΙΑ)

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί σε διήμερο πεζοπορίας στα Άνω Δολιανά Κυνουρίας στην Αρκαδία και τον Πάρνωνα σε συνδυασμό με αναζήτηση μανιταριών και γευσιγνωσία. Διαμονή στο Δασικό Χωριό η «Χορευταρού», στα Άνω Δολιανά. 

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 3