Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

1-2 Οκτωβρίου 2022: Χερσόνησος Μεθάνων

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΜΕΘΑΝΩΝ

Διήμερη πεζοπορική εξόρμηση στη χερσόνησο των Μεθάνων.

Γνωριμία με τους εγκαταλελειμμένους οικισμούς, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα ιαματικά λουτρά, τη φύση και το ηφαιστειακό τοπίο της χερσονήσου.

Περισσότερα...
 
Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 - Αρχαιολογικός χώρος Ηραίου, λίμνη Βουλιαγμένης

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΗΡΑΙΟΥ – ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Πεζοπορία στο μονοπάτι από τον οικισμό Στέρνας μέχρι το Ηραίον Λουτρακίου

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί σε μια σχετικά εύκολη πεζοπορία από το πευκοδάσος του οικισμού Στέρνα της Περαχώρας μέχρι σον φάρο Μελιγκάβι, στο ακρωτήρι πάνω από τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου. Στη συνέχεια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο όπου μπορούμε να κολυμπήσουμε. Ξεκούραση στη λίμνη Βουλιαγμένης και μια ακόμη ευκαιρία για θαλάσσιο μπάνιο.

Περισσότερα...
 
15 Μαΐου 2022 - ΟΡΟΣ ΖΗΡΕΙΑ: Κορυφή Περδικούλα - Λίμνη Δασίου

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Η Ατραπός σας προσκαλεί σε πεζοπορία στο όρος Ζήρεια ή Κυλλήνη από το οροπέδιο και το χιονοδρομικό κέντρο προς την κορυφή Περδικούλα και την ορεινή εποχιακή λίμνη Δασίου, πάνω από το χωριό Τρίκαλα.

Περισσότερα...
 
Κυριακή 8 Μαΐου 2022: ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Αμφίκλεια – Μονή Αγίου Ιερουσαλήμ – Φτερόλακκα

Η Ατραπός σας προσκαλεί στην ορεινή πεζοπορία στον δυτικό Παρνασσό από την Αμφίκλεια προς τη Μονή Αγία Ιερουσαλήμ, το ξωκλήσι Αγίου Ιωάννη Δαδίου, τη Φτερόλακκα και τις εγκαταστάσεις του Φορέα διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού.

Περισσότερα...
 
Κυριακή 10 Απριλίου 2022: ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ (ΜΥΚΗΝΑΪΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ)

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί σε πεζοπορική αναζήτηση του αρχαίου Μυκηναϊκού δρόμου που ένωνε την Αρχαία Κόρινθο με τις Μυκήνες.

Η πεζοπορία, μέτριας δυσκολίας, θα πραγματοποιηθεί από το χωριό Άγιος Βασίλειος μέχρι τον αρχαιολογικό χώρο των αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών πάνω σε παλιά μονοπάτια, αγροτικούς δρόμους και τα υπολείμματα του αρχαίου Μυκηναϊκού δρόμου.

Περισσότερα...
 
ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ 20 – 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί σε ένα παραδοσιακό Πάσχα στην όμορφη Κρήτη με έδρα τα Χανιά και πεζοπορικές εξορμήσεις στη σκιά των Λευκών Ορέων, ακολουθώντας το διεθνές μονοπάτι Ε4 που αφού έχει διασχίσει όλη την Ευρώπη καταλήγει εδώ, αλλά και μονοπάτια ανάμεσα σε χωριά νησιού. Μέσα από περιηγήσεις, πεζοπορίες, θαλάσσια μπάνια σε απόμερες παραλίες, αρχαιολογικούς χώρους, με διαμονή στη ιστορική πόλη των Χανίων, με λιμάνι της παλιάς πόλης, καλό φαγητό και καλή παρέα!!!

Περισσότερα...
 
25 – 26 – 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑ

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί σε πεζοπορικές εξορμήσεις στην σχετικά άγνωστη περιοχή της ορεινής Φωκίδας δυτικά των Βαρδουσίων, της Γκιώνας και της τεχνητής λίμνης του Μόρνου ανάμεσα στα χωριά Καρούτες, Λιδωρίκι, Κροκύλειο, Πενταγιοί και Συκιά.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2