Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

Πεζοπορικές περιηγήσεις Ιούνιος-Ιούλιος 2016
5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΤΕΡΝΑ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΗΡΑΙΟΥ – ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ    
Το μονοπάτι ξεκινά από το πευκοδάσος του οικισμού Στέρνα της Περαχώρας και καταλήγει στον φάρο Μελαγκάβι, στο ακρωτήρι πάνω από τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και ξεκούραση στη Λίμνη Βουλιαγμένης.
18 – 19 – 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΗΣΟΣ ΣΚΥΡΟΣ
Γνωριμία με το νησί της Σκύρου με πεζοπορίες στα παλιά μονοπάτια ανάμεσα στα χωριά, τους βοσκοτόπους, τα ξωκλήσια, τους σημαντικούς βιότοπους , τα πευκοδάση της, ανάβαση στον Όλυμπο της Σκύρου και θαλάσσιο μπάνιο σε απομακρυσμένες παραλίες.
25 – 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ (ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΠΑΤΡΑ)
Διήμερη πεζοπορική διάσχιση Καλάβρυτα – Πάτρα, από τη Μονή Αγίας Λαύρας έως την οινοποιία Achaia Clauss. Η διαδρομή περνά από εξαιρετικής ομορφιάς τοπία της αχαϊκής ενδοχώρας, πυκνά δάση, ποτάμια, χωριά παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, ιστορικούς τόπους και θρησκευτικά μνημεία. Διαμονή σε σκηνές στο χωριό Λεόντιο.
2 – 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΡΧΑΙΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ – ΝΕΔΑ – ΠΥΛΟΣ – ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ – ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ
Διάσχιση του ποταμού Νέδα με κυκλική διαδρομή από το χωριό Αρχαία Φιγαλεία. Επίσκεψη στο Παλαιόκαστρο και  το Νιόκαστρο της Πύλου και  θαλάσσιο μπάνιο στη φημισμένη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς. Βουτιές και μπάνιο στις λίμνες και τους καταρράκτες του Πολυλίμνιου και επίσκεψη στην Αρχαία Μεσσήνη.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η «ΑΤΡΑΠΟΣ» στην προσπάθειά της να βελτιώσει την ποιότητα των περιηγήσεων που διοργανώνει στην ελληνική ύπαιθρο, προγραμμάτισε εκδρομές που πρόθεση έχουν να καλύψουν ποικίλα ενδιαφέροντα και να δώσουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερα μέλη και φίλους της. Το πνεύμα που διακρίνει τις εκδρομές της παραμένει πάντα η βαθύτερη προσέγγιση και η καλύτερη γνωριμία με τις περιοχές και τους τόπους επίσκεψης. Για το σκοπό αυτό η πεζοπορία είναι η βάση των εκδρομών της, ως ο καλύτερος τρόπος για αμεσότερη επαφή με τη φύση, την ιστορία, τους ανθρώπους και γενικότερα το περιβάλλον του χώρου των περιηγήσεών της. Οι πεζοπορίες συνδυάζονται πάντα με επισκέψεις σε αρχαιολογικούς, ιστορικούς, πολιτισμικού ή περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος χώρους. Οι επισκέψεις αυτές συνοδεύονται από την παροχή των κατάλληλων πληροφοριών, με έντυπα ή άλλο υλικό, που έχουν συγκεντρωθεί από την «ΑΤΡΑΠΟΣ» και ξεναγήσεις από ειδικούς ανάλογα την περίπτωση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για την ενημέρωση του αναλυτικού προγράμματος κάθε εκδρομής, μπορείτε να επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο της ΑΤΡΑΠΟΣ ή να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΑΤΡΑΠΟΣ.

Η ΑΤΡΑΠΟΣ για τυχόν απρόβλεπτους παράγοντες, μπορεί να αλλάξει τον προορισμό κάποιας εκδρομής ή να ακυρώσει κάποια από αυτές αν δεν υπάρξει ικανοποιητική συμμετοχή.

Ο αρχηγός κάθε εκδρομής μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα της εκδρομής εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής εξασφαλίζει την επιτυχία της εκδρομής. Για τις πολυήμερες εκδρομές πεζοπορίας τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής.

Πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδρομών και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6945 808 684, 2610 327 346 και στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Το πρόγραμμα και στον διαδικτυακό τόπο: www.atrapos.com

ΑΤΡΑΠΟΣ • Ορεινός Εναλλακτικός Τουρισμός
ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ 197 26222 ΠΑΤΡΑ,
ΤΗΛ. / FAX: 2610327346, ΚΙΝ:6945808684

Share