Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 29 & 30 Ιανουαρίου 2022 στις Καρυές Λακωνίας στον Πάρνωνα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Η ΑΤΡΑΠΟΣ σας προσκαλεί στην ετήσια συνάντησή της, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2022 σε συνδυασμό με τα 25α γενέθλια της ΑΤΡΑΠΟΣ στις 29 & 30 Ιανουαρίου 2022 στις Καρυές Λακωνίας στον Πάρνωνα.

Διήμερη πεζοπορική εξόρμηση με πεζοπορίες από και προς τα γειτονικά χωριά Βούρβουρα και Βαρβίτσα και στα μονοπάτια των Καρυών (Karyatides trails)

Αναλυτικό πρόγραμμα

Σάββατο 29 Ιανουαρίου:

 • Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:30 από Αγία Παρασκευή, (Ελληνογαλλικό Λύκειο) και στις 8:00 από Πεδίον Άρεως – Άγαλμα Αθηνάς.
  Για τυχόν ενδιάμεσες επιβιβάσεις το λεωφορείο ακολουθεί τη διαδρομή Λ. Μεσογείων – οδός Φειδιπείδου – Λ. Αλεξάνδρας – οδός Ιουλιανού – Σταθμός Λαρίσης – Λ. Καβάλας.
 • Άφιξη στις 11:00 στο χωριό Βούρβουρα και στο σημείο εκκίνησης της πεζοπορίας διάρκειας ~3 ½ ωρών μέχρι τις Καρυές σε συνδυασμό με το «Μονοπάτι του νερού» από τα Karyatides trails.
 • Εναλλακτική πεζοπορία γνωριμίας με τις Καρυές στο «Μονοπάτι του χωριού» από τα Karyatides trails γύρω από το χωριό και στα σημαντικότερα αξιοθέατα.
 • Στάση στο χωριό για περιήγηση με επίσκεψη στις «Καρυάτιδες», καφέ, τσίπουρο και ελαφρύ γεύμα για όποιον επιθυμεί.
 • Στις 16:30 αναχώρηση για τον ξενώνα
 • Στις 17:00, τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση.
 • Συγκέντρωση όλων στις 19:30 για το δείπνο, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και της τούρτας των γενεθλίων της ΑΤΡΑΠΟΣ.

473-1-1473-1-2473-1-3

Κυριακή 30 Ιανουαρίου:

 • Πρωινό στον ξενώνα έως τις 9:00
 • Αναχώρηση στις 10:00 από τον ξενώνα για τις Καρυές.
 • Πεζοπορία από τις Καρυές στο χωριό Βαρβίτσα με συνδυασμό των μονοπατιών «Καστανιάς» και «Βελανιδιάς» διάρκειας 4 ½ ωρών.
 • Εναλλακτική κυκλική διαδρομή γύρω από τις Καρυές στα ίδια μονοπάτια διάρκειας 2 ½ ωρών.
 • Αναχώρηση με το λεωφορείο για τον ξενώνα στις 15:00 για το γεύμα.
 • Αναχώρηση για Αθήνα στις 18:00.
 • Άφιξη γύρω στις 21:00.

473-2-1473-2-2

Σας περιμένουμε!

Σημείωση:

Περιορισμένες συμμετοχές λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου στο λεωφορείο και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για τον Covid-19, που θα ισχύουν την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις για τις μετακινήσεις με λεωφορεία απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης που να ισχύει την ημερομηνία της εκδρομής ή πιστοποιητικό rapid test 48 ωρών για τους μη εμβολιασμένους.

Οι πεζοπορίες και όλες οι δραστηριότητες είναι προαιρετικές. Εναλλακτικά μπορούν να πραγματοποιηθούν μικρότερες πεζοπορίες που θα σχεδιαστούν επί τόπου.

Οι πεζοπορίες και γενικότερα το πρόγραμμα θα εξαρτηθούν από τις καιρικές συνθήκες, τη δυναμική, όπως πάντα… τη διάθεση της ομάδας!!! και ενδέχεται να τροποποιηθούν ελαφρώς.

Κόστος συμμετοχής: 90€/άτομο και περιλαμβάνει τις μετακινήσεις με το λεωφορείο, τη διαμονή με πρωινό, το δείπνο του Σαββάτου, το γεύμα τη Κυριακής, τη διανομή έντυπου υλικού με πληροφορίες για τις περιοχές της περιήγησης και τους οδηγούς της πεζοπορίας.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 27-1-2022.

Επειδή ο ξενώνας έχει περιορισμένη δυνατότητα φιλοξενίας, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τη διαμονή σ’ αυτόν και οι επιπλέον συμμετοχές θα καλυφθούν από δωμάτια σε ξενώνες του χωριού Καρυές.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Χρήστος Φαλλιέρος: 6945808684, Γιάννης Ζαχαρίας: 6937086670 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Share